U periodu od 20.-26.07. na lokaciji Saruna Skyline će se obavljati godišnji servis bazena i spa zone / Masaže i Fitness studio će raditi od 08-20h

Benefiti za članove kluba

Kao člana Saruna Wellness porodice očekuju Vas i brojne pogodnosti:

Popusti na masaže i tretmane lica
Popust na personalne treninge
Brojne nedeljne promocije

Benefiti za članove kluba

Kao člana Saruna Wellness porodice očekuju Vas i brojne pogodnosti:

Popusti na masaže i tretmane lica
Popust na personalne treninge
Brojne nedeljne promocije

31. Mart, 2023

Fitness i Wellness – ključ zdravog i izbalansiranog života

Fitnes dobija potpuno novo značenje kada se posmatra na holistički način. Holistički fitnes povezuje vaš um sa pojedinačnim delovima vašeg tela kroz svesne obrasce pokreta koji podižu vašu energiju, popravljaju i jačaju vaše telo i pomažu vam da preuzmete kontrolu nad svojim životom. On puni vašu „unutrašnju bateriju“ kroz svesnu komunikaciju između vašeg uma, tela i duha i promoviše ovladavanje vašim unutrašnjim ja.

Kada shvatite fitnes u ovom kontekstu – potpunu integraciju uma, tela i duha – on dobija potpuno novo značenje. Fitnes postaje način života umesto nečega što morate da radite kako bi izgledali na određeni način. Vi stvarate energiju i način razmišljanja – da dobro jedete, vežbate, odvajate vreme za sebe, nosite se sa stresom i obavljate stvari na način koji ide u prilog vašem zdravlju. Trajne, održive navike zamenjuju jo-jo sindrom. Kada se to dogodi, postižete potpuno blagostanje.

Potrebno je napraviti balans u životu između stvari koje nam opterećuju i umaraju telo i stvari koje ga regenerišu i opuštaju.

Veoma često zaboravljamo koliko se naše telo troši svaki dan i često koristimo izgovore da ne stanemo i damo svom telu vremena da se izleči. Period odmora je jednako važan kao i naša fitness rutina. 

U cilju postizanja vrhunske kondicije i uživanja u čvrstom zdravlju, ‘holistički’ pristup pokušava da poboljša sve podsisteme,  to je celovitiji, uravnoteženiji pristup koji se bavi mišićno-koštanim, digestivnim, imunološkim, hormonalnim, nervnim, kardiovaskularnim i sistemima za detoksikaciju tela.

Zato je kombinacija fitnesa i Wellness-a na jednom mestu najbolja moguća opcija za naše sveopšte zdravlje. 

pilates

Pored treninga i napornog rada, najbitniji je pravilan oporavak. Wellness centri često nude najrazličitije treninge i brojne usluge koji služe da podstaknu relaksaciju i jačanje imuniteta.

Pored regularnih treninga snage preporučljivo je ubaciti još neku vrstu treninga poput joge, pilatesa ili plivanja. Takođe poseta sauni, jacuzziju kao i masaža odmah nakon treninga dokazano pozitivno utiču na oporavak tela, obnavljanju mišićnih tkiva i smanjenju stresa.

deep tissue masaža

Studije su pokazale da 30-minutne sesije u infracrvenoj sauni smanjuju bol u mišićima nakon treninga i ubrzavaju oporavak, a tu su i brojni drugi benefiti boravka u saunama:

 • poboljšanje mikrocirkulacije krvi
 • eliminacija metaboličkog otpada
 • Detoksikacija organizma
 • povećanje dotoka krvi u tkiva, toniranje i regeneraciju kože
 • proizvodnja serotonina, smanjenje stresa i anksioznosti.

Benefiti masaža nakon treninga:

 • Ubrzani oporavak mišića
 • Smanjenje upala nakon treninga
 • Poboljšanje cirkulacije krvi
 • Povećanje mišićne snage
 • Brzo ublažavanje bolova

Benefiti korišćenja jacuzzi-ja nakon treninga:

 • Opuštanje i oporavak tela
 • Povećanje performansi tela
 • Smanjenje upala nakon treninga
 • Dodatno sagorevanje kalorija

Benefiti kombinovanja plivanja, joge ili pilatesa sa regularnim treningom:

 • Povećavanje elastičnosti tela
 • Sprečavanje povreda
 • Poboljšano disanje, energija i vitalnost
 • Opuštanje i smanjenje stresa
 • Poboljšano spavanje

Potrebno je napraviti balans u životu između stvari koje nam opterećuju i umaraju telo i stvari koje ga regenerišu i opuštaju.

Opuštajući spa centri su savršen način da umirite umorne, preopterećene ili bolne mišiće nakon treninga.  Slušajte svoje telo i priuštite svom telu i umu relaksaciju koja neće samo vašim mišićima dati vremena da se opuste uz pomoć specijalizovanih tretmana, vec ćete i nagraditi sav vaš naporan rad.

Saruna Wellness donosi potpuno novi nivo Wellness & Spa centara u Beograd. Saruna Wellness centri kombinuju premium uslugu luksuznih fitnes sadržaja sa uslugama za relaksaciju i regeneraciju tela i duha, koji zajedno pružaju svojim članovima posebno mesto za negovanje njihovog zdravlja. Istražite Saruna fitness program i postanite član Saruna Wellness centra.

Redovna mentalna higijena, fizička aktivnost i nega su ključ zdravog i izbalansiranog života!

sportska masaža
Pogledaj više

Sportska masaža (Skyline)

od 5,900.00 RSD

Pogledaj više

Wellness članarina (Skyline)

od 28,300.00 RSD

Pogledaj više

Mobility masaža (Skyline)

od 6,500.00 RSD

Blogovi iz iste kategorije

12. Jul, 2024

Vatra i led

28. Jun, 2024

Kosa i spa