Benefiti za članove kluba

Kao člana Saruna Wellness porodice očekuju Vas i brojne pogodnosti:

Popusti na masaže i tretmane lica
Popust na personalne treninge
Brojne nedeljne promocije

Naša misija je da vas motivišemo da vodite računa o sebi, negujete svoj um i svoje telo.

Zdravlje na prvom mestu

Redovna mentalna higijena, fizička aktivnost i nega ključ su zdravog i izbalansiranog života.

Manje stresa

Stres je uzročnik mnogih zdravstvenih problema. Oslobađanje od stresa je, tako, preventiva za mnoge bolesti.

Ravnoteža

Stvarajući jedinstveno Wellness utočište i promovisanjem holističkog pristupa životu i zdravlju, pomažemo vam da dostignete uravnotežen i sređen život.

Zdrave životne navike

Pružamo vam mogućnost da iz korena promenite svoje navike i životni stil i postignete maksimalne rezultate u nastojanju da se osećate zdravo i srećno.

Wellenss za sve

Nikada nije kasno da promenite svoj život i faktori kao što su starost, vreme ili neiskustvo nisu prepreka da ostvarite svoje težnje i živite drugačije.

Naša misija
Vaša nega

Da svaki član naše velike porodice, koji se bori sa izazovima 21. veka, koji je pod stresom i opterećen obavezama, koji se neredovno i nepravilno hrani, može sebe da vrati u stanje tela i duha u kom se oseća zdravo, relaksirano i energično, ne samo dok je u našem Wellness klubu, već i dugo nakon što iz njega ode.

Mesto gde se možete ponovo povezati sa sobom

Saruna Wellness & Spa je premium brend, sa više od 20 godina iskustva u Wellness i Fitness industriji. Danas nas možete posetiti na dve luksuzne lokacije – Skyline Kula i Hotel Crowne Plaza i prepustiti se našem stručnom i iskusnom timu da brine o vama!

Ono što Saruna Wellness koncept čini posebnim jeste to što znamo da za pravi kvalitet života treba da vodimo računa o svim aspektima: mentalno zdravlje, fizička aktivnost, opuštanje, detox, nega – priuštite sebi premium iskustvo nege tela i duha.

 

Vaše je da očekujete, naše je da ispunimo

Vaše je da poželite, naše je da ostvarimo.

Na vama je da se prepustite, na nama je da vam udovoljimo

Wellness je put do blagostanja. Mi smo na tom putu Vaša podrška.
Mi smo tu da vas podstaknemo, posavetujemo i da vam obezbedimo ambijent u kojem ćete se osećati relaksirano, negovano, osnaženo ii podmlađeno.
Zdravlje je odnos izmedju vas i vašeg tela.
Mi smo tu da vas podstaknemo, posavetujemo i da vam obezbedimo ambijent u kojem ćete se osećati relaksirano, negovano, osnaženo, revitalizovano i podmlađeno.

Negujte svoje telo jer je ono dom Vaše duše. Promena počinje sa Vama.

Iskusite naš jedinstveni pristup Wellness-u