20% popusta na članarine za žene uz kupon kod: WDMEMBER24 i 10% popusta na vaučere uz kupon kod: WOMENSDAY24 | korisnik kupljene članarine sa popustom mora biti žena

Benefiti za članove kluba

Kao člana Saruna Wellness porodice očekuju Vas i brojne pogodnosti:

Popusti na masaže i tretmane lica
Popust na personalne treninge
Brojne nedeljne promocije

Benefiti za članove kluba

Kao člana Saruna Wellness porodice očekuju Vas i brojne pogodnosti:

Popusti na masaže i tretmane lica
Popust na personalne treninge
Brojne nedeljne promocije

2. Februar, 2024

Zimski Spa Tretmani: Ključ za revitalizaciju kože i tela tokom zime

Zima može biti surova prema koži i telu i tada nam je potrebno daleko više nege nego u drugim periodima godine. Kretanje je uglavnom smanjeno, cirkulacija je lošija, telo dobija manje D vitamina i hladan vazduh i vetar fizički isušuju kožu. Zbog svega toga, preporučuje se češća poseta spa centrima, gde saune, parna kupatila i tretmani vraćaju koži tonus, elastičnost i blistavost.

Saruna Wellness i Spa centri u Beogradu stoje vam na raspolaganju sa efikasnim tretmanima lica i tela, koji pružaju neophodnu negu u hladnim mesecima, bazenima koji su idealni za vežbanje i rekreaciju, saunama, parnim kupatilima i brojnim masažama.

HIDRATACIJA I TRETMANI KOŽE

Hidratacija je ključna tokom zime, a najbolji način da se to postigne je korišćenje bogatih, hranljivih formulacija koje dubinski hidriraju i obnavljaju kožu. Saruna paleta proizvoda uključuje visokokvalitetne kreme i ulja koja su pažljivo odabrana da vam pruže optimalnu zaštitu od hladnoće i duboku negu tela i lica.

Pored toga, Saruna Wellness i Spa centri nude hidroterapiju kao idealan način za opuštanje i poboljšanje cirkulacije. Saune i parna kupatila su tu da vam pomognu u detoksikaciji i da vašem telu pruže potrebnu toplotu.

Za lice, naši specijalisti primenjuju tretmane koji štite kožu od zimske oštrine, koristeći proizvode obogaćene antioksidantima koji je održavaju zdravom i blistvom, dajući joj mladalački izgled.

VEŽBE I KRETANJE TOKOM ZIME

Hladni dani su izazov za održavanje kontinuiteta fizičke aktivnosti, a smanjenje sunčevog svetla dodatno utiče na našu motivaciju za vežbanje i odvaja nas od redovnih aktivnosti na otvorenom, smanjujući naše dnevno kretanje. Održavanje aktivnog načina života je ključno ne samo za fizičko, već i za mentalno zdravlje. Spa centri u tim trenucima postaju nezamenljiv saveznik u borbi protiv zimske letargije.

Plivanje u zagrejanim bazenima, opuštajuće seanse u sauni koje podstiču znojenje i eliminaciju toksina i terapeutske masaže koje zamjenjuju dnevne vežbe, vitalne su komponente zimskog wellness režima. One ne samo da nadoknađuju nedostatak redovnog vežbanja, već pružaju i neophodnu terapiju za oporavak i revitalizaciju tela od hladnoće.

zatvoren bazen

Saruna wellness i spa centri stoje vam na raspolaganjuu da vam pruže profesionalnu uslugu i kvalitetne tretmane koji su prilagođeni sezonskim potrebama vaše kože.

Zakažite svoj termin danas.

Saruna Sky Line

+381 60 3358 774

skyline@saruna.rs

 

Saruna Crowne Plaza

+381 60 3358 770

plaza@saruna.rs

Pogledaj više

Wellness članarina (Skyline)

od 28,300.00 RSD

Pogledaj više

Spa day - vikend (Crowne Plaza)

od 2,500.00 RSD

škola plivanja za odrasle
Pogledaj više

Škola plivanja za odrasle (Crowne Plaza)

od 2,500.00 RSD

Pogledaj više

Tretman za hidrataciju (Skyline)

7,600.00 RSD

masaža aromatičnim svećama
Pogledaj više

Masaža aromatičnim svećama (Skyline)

od 6,600.00 RSD

Blogovi iz iste kategorije

21. Februar, 2024

Wellness Trendovi u 2024

13. Februar, 2024

Saruna Spa Centar: Gde ljubav i opuštanje postaju jedno