20% popusta na sve 6-mesečne članarine na obe lokacije | kupon kod: USKRS24

Benefiti za članove kluba

Kao člana Saruna Wellness porodice očekuju Vas i brojne pogodnosti:

Popusti na masaže i tretmane lica
Popust na personalne treninge
Brojne nedeljne promocije

Benefiti za članove kluba

Kao člana Saruna Wellness porodice očekuju Vas i brojne pogodnosti:

Popusti na masaže i tretmane lica
Popust na personalne treninge
Brojne nedeljne promocije

21. Februar, 2024

Wellness Trendovi u 2024

U brzom i zahtevnom tempu današnjice, svakodnevno smo izloženi brojnim izvorima stresa. Život u digitalnoj eri donosi sa sobom konstantnu potrebu za povezanošću, što otežava našu sposobnost da se isključimo i zaista opustimo.

Granice između poslovnog i privatnog života sve više brišu, pa pronalaženje vremena za odmor i oporavak nije više luksuz, već neophodnost, a wellness trendovi za ovu godinu su upravo zbog toga veoma zanimljivi.

1. Personalizovani Wellness Programi

Individualni pristup je neophodan za potpuno opuštanje u današnje vreme. Upravo zbog toga nudimo veliki broj različitih opcija za članarine, kako biste mogli da izaberete one koje su prilagođene vašim specifičnim potrebama. Ukoliko niste sigurni kako da odabrere Wellness opciju za vas, kroz detaljno savetovanje sa našim stručnjacima, zajedno kreiramo plan koji odgovara vašem načinu života, ciljevima i ličnim preferencijama.

2. Tehnologija u službi opuštanja

Digitalna revolucija je transformisala wellness industriju i Saruna je na čelu te promene. Uvodimo nove tehnologije u vaše spa i wellness iskustvo, od poručivanja čaja i zdravih sokova pored bazena, do izbora masaža i tretmana, kako bismo skratili vreme čekanja i maksimizovali vaše uživanje.

3. Holistički pristup zdravlju

Zdravlje nije samo odsustvo bolesti – to je kompletno fizičko, mentalno i emocionalno blagostanje. U Saruni integrišemo različite prakse kako bismo podstakli holistički pristup zdravlju. Od ponude vežbi poput joge, do aromaterapije i terapeutskih masaža, mi nudimo sveobuhvatne programe koji promovišu balans i harmoniju.

4. Održivost i Wellness

Saruna je posvećena održivosti i njenom uticaju na wellness. Koristimo prirodne i organske proizvode, promovišemo prakse koje štede energiju i vodu, te podstičemo ekološku svest. Naši prostori su dizajnirani tako da odražavaju ovu filozofiju, nudeći vam prostor koji je istovremeno luksuzan i u skladu sa očivanjem prirode.

U Saruna Spa i Wellness centrima, 2024. godina je godina inovacija, personalizacije i dubokog povezivanja sa našim članovima. Pozivamo vas da iskusite kako najnoviji wellness trendovi mogu obogatiti vaš život. Isplanirajte svoj dolazak i dozvolite nam da vas povedemo na Saruna wellness putovanje koje će transformisati vaše telo, um i duh.

Pogledaj više

Wellness članarina (Skyline)

od 28,300.00 RSD

Pogledaj više

Spa day - vikend (Crowne Plaza)

od 2,500.00 RSD

Pogledaj više

Masaža himalajskim solima (Crowne Plaza)

od 6,800.00 RSD

Pogledaj više

Paket dnevnih karata (Skyline)

55,000.00 RSD

Blogovi iz iste kategorije

18. April, 2024

Pripremite se za leto u Saruna Wellness & Spa centrima

8. April, 2024

Kratak vodič za prvu posetu Saruna Wellness & Spa centrima