20% popusta na sve 6-mesečne članarine na obe lokacije | kupon kod: USKRS24

Benefiti za članove kluba

Kao člana Saruna Wellness porodice očekuju Vas i brojne pogodnosti:

Popusti na masaže i tretmane lica
Popust na personalne treninge
Brojne nedeljne promocije

Benefiti za članove kluba

Kao člana Saruna Wellness porodice očekuju Vas i brojne pogodnosti:

Popusti na masaže i tretmane lica
Popust na personalne treninge
Brojne nedeljne promocije

1. April, 2024

Voda kao lek

U drevnim civilizacijama voda je bila izvor života, simbol čistoće i obnavljanja. U modernom dobu, ta drevna mudrost je usavršena kroz hidroterapiju, koja koristi vodene tretmane za poboljšanje fizičkog i mentalnog zdravlja.

U Saruna Wellness & Spa centrima, hidroterapija je ključna komponenta naše posvećenosti holističkom pristupu blagostanju.

Prednosti hidroterapije

Hidroterapija koristi terapeutsku snagu vode u različitim oblicima i temperaturama kako bi se ostvarili brojni zdravstveni benefiti, kao što su:

  • Olakšanje bola i mišićne napetosti: Topla voda opušta mišiće i poboljšava cirkulaciju, smanjujući bol i ukočenost.

  • Podsticanje opšteg zdravlja: Hidroterapija može poboljšati cirkulaciju, podstaći imunološki sistem i olakšati detoksikaciju tela.

  • Mentalna relaksacija: Efekat vode na telo može umanjiti stres, omogućiti duboku relaksaciju i poboljšati kvalitet sna.

  • Podrška u rehabilitaciji: Voda pruža prirodnu podršku telu, što olakšava vežbanje i terapiju za osobe koje se oporavljaju od povreda ili imaju probleme sa zglobovima i mišićima.

Hidroterapija u Saruna Wellness & Spa centrima

U Saruni, hidroterapija se primenjuje kroz različite tretmane i sadržaje, dizajnirane da zadovolje individualne potrebe naših gostiju:

  • Hidromasažni bazeni: Naši bazeni opremljeni su hidromasažnim mlaznicama koje ciljano opuštaju različite delove tela, kombinujući toplotu vode sa masažom za duboko opuštanje i olakšanje bola.
  • Kneippova terapija: Ovaj tretman koristi naizmenično izlaganje toploj i hladnoj vodi da poboljša cirkulaciju i ojača imunološki sistem.
  • Tursko kupatilo (Hamam): Hamam kombinuje vlažnu toplotu i hidroterapiju za detoksikaciju, čišćenje kože i duboku mentalnu relaksaciju.
  • Plivanje i vežbe u bazenu: Naši bazeni omogućavaju gostima da uživaju u plivanju i vodenim vežbama koje kombinuju blagodeti hidroterapije sa fizičkom aktivnošću. Plivanje poboljšava srčanu cirkulaciju i povećava fizičku izdržljivost, dok vodene vežbe nude niskointenzivni način za jačanje mišića i poboljšanje fleksibilnosti, sve to uz minimalni pritisak na zglobove.

Hidroterapija u Saruna Wellness & Spa centrima nudi jedinstvenu priliku da se istraži drevna snaga vode u savremenom, luksuznom okruženju. Naš pristup kombinuje najbolje iz tradicionalnih i modernih terapeutskih praksi, pružajući vam priliku da revitalizujete telo, umirite um i obnovite duh. Bez obzira da li tražite olakšanje od bolova, podršku u procesu rehabilitacije, ili jednostavno želite da pobegnete od svakodnevnog stresa, hidroterapija u Saruni pruža sveobuhvatnu podršku vašem zdravlju i blagostanju.

Pozivamo vas da doživite transformacijsku moć vode i otvorite novo poglavlje u svojoj ličnoj priči o zdravlju i wellnessu.

Vaša Saruna

Pogledaj više

Wellness članarina (Skyline)

od 28,300.00 RSD

Pogledaj više

Spa day - vikend (Crowne Plaza)

od 2,500.00 RSD

Pogledaj više

Tretman za hidrataciju (Skyline)

7,600.00 RSD

Pogledaj više

Pioneer anti-age tretman (Skyline)

7,600.00 RSD

Blogovi iz iste kategorije

18. April, 2024

Pripremite se za leto u Saruna Wellness & Spa centrima

8. April, 2024

Kratak vodič za prvu posetu Saruna Wellness & Spa centrima