20% popusta na članarine za žene uz kupon kod: WDMEMBER24 i 10% popusta na vaučere uz kupon kod: WOMENSDAY24 | korisnik kupljene članarine sa popustom mora biti žena

Benefiti za članove kluba

Kao člana Saruna Wellness porodice očekuju Vas i brojne pogodnosti:

Popusti na masaže i tretmane lica
Popust na personalne treninge
Brojne nedeljne promocije

Benefiti za članove kluba

Kao člana Saruna Wellness porodice očekuju Vas i brojne pogodnosti:

Popusti na masaže i tretmane lica
Popust na personalne treninge
Brojne nedeljne promocije

6. Februar, 2024

Sve blagodeti čaja od đumbira

Đumbir je od davnina cenjen zbog svojih terapeutskih svojstava, a čaj od đumbira posebno je popularan zbog svoje detoksifikacione i zdravstvene vrednosti. U spa centrima širom sveta, ova moćna biljka posebno je popularna kao idealan partner za saunu, jer pojačava znojenje, cirklulaciju i izbacivanje toksina, podstičući pozitivan uticaj na telo.

Čaj od đumbira stimuliše cirkulaciju, što je ključno za efikasno izbacivanje toksina iz tela.

Bogat antioksidansima, on podstiče imuni sistem i pomaže u borbi protiv prehlada, što je naročito korisno tokom zime, a posebno u promenljivim vremenskim uslovima sa velikim oscilacijama u temperaturama.

Đumbir je poznat i po svojim protivupalnim svojstvima, a u mnogim kulturama se koristi i za ublažavanje bolova. Kada se konzumira u formi čaja, u kombinaciji sa saunom, efekti se intenziviraju. Toplota saune proširuje krvne sudove, poboljšavajući protok krvi i omogućavajući bržu apsorpciju i distribuciju aktivnih supstanci iz đumbira. Znojenje koje indukuje sauna dodatno se pojačava, a đumbir vezuje toksine koji se tim putem izbacuju. Može se kombinovati sa limunom i cimetom, za još lepši ukus i bolji efekat.

U Saruna wellness centrima, nudimo personalizovano iskustvo korišćenja saune koje možete upotpuniti čajem od đumbira, stvarajući tako idealne uslove za oporavak i čišćenje vašeg organizma. Dodatno se preporučuje korišćenje rukavice za piling koja oslobađa kožu od mrtvih ćeija, šireći pore. Ova kombinacija nije samo prijatna, već i izuzetno korisna za vaše zdravlje.

Pri sledećoj poseti nekom od naših spa centara, predlažemo da isprobate ovu sjajnu kombinaciju i oslobodite svoje telo od nagomilanih toksina na prirodan i opuštajuć način.

Pogledaj više

Wellness članarina (Skyline)

od 28,300.00 RSD

Pogledaj više

Spa day - vikend (Crowne Plaza)

od 2,500.00 RSD

Pogledaj više

Masaža himalajskim solima (Crowne Plaza)

od 6,800.00 RSD

Pogledaj više

Paket dnevnih karata (Skyline)

55,000.00 RSD

Blogovi iz iste kategorije

21. Februar, 2024

Wellness Trendovi u 2024

13. Februar, 2024

Saruna Spa Centar: Gde ljubav i opuštanje postaju jedno