20% popusta na sve 6-mesečne članarine na obe lokacije | kupon kod: USKRS24

Benefiti za članove kluba

Kao člana Saruna Wellness porodice očekuju Vas i brojne pogodnosti:

Popusti na masaže i tretmane lica
Popust na personalne treninge
Brojne nedeljne promocije

Benefiti za članove kluba

Kao člana Saruna Wellness porodice očekuju Vas i brojne pogodnosti:

Popusti na masaže i tretmane lica
Popust na personalne treninge
Brojne nedeljne promocije

18. Mart, 2024

Saruna i sauna – saveznici u očuvanju mentalnog zdravlja

Brzina i napetost svakodnevnog života, sa stotinama informacija i impulsa koje organizam prima u svakom trenutku utiču na fizičko, ali i mentalno zdravlje, dovodeći do hroničnog stresa koji može izazvati ozbiljne zdravstvene probleme i oslabiti imunološki sistem. Upravo ovde Saruna Wellness & Spa centri igraju ključnu ulogu kao sredstvo za smanjenje stresa.

Značaj saune za mentalno zdravlje

Upotreba saune nije samo pitanje fizičke relaksacije; već predstavlja vitalnu komponentu za očuvanje mentalne ravnoteže. Toplina saune opušta telo i odmara um od dnevnih briga. Kroz proces detoksikacije, sauna stimuliše oslobađanje endorfina, poznatog kao hormona sreće, koji prirodno poboljšava raspoloženje i smanjuje simptome anksioznosti i depresije.

Dvostruki efekat: fizičko i emocionalno opuštanje

Saruna Wellness & Spa centri omogućavaju korisnicima kombinaciju fizičkog i emocionalnog opuštanja. Sinergija toplog vazduha i vode deluje kao prirodni analgetik, umirujući bolove i napetost u mišićima. Ovo fizičko olakšanje, zajedno sa emocionalnim oslobađanjem od stresa, vodi ka dubokoj relaksaciji koja je ključna za očuvanje mentalnog zdravlja.

Borba protiv stresa i poboljšanje sna

Redovno korišćenje saune, parnog kupatila, bazena i hidromasažnih kada ima značajan uticaj na smanjenje stresa i poboljšanje kvaliteta sna. Izloženost tela toplom vazduhu i vodi pomaže pri smanjenju nivoa kortizola, hormona stresa, čime se dostiže opušteno stanje, koje olakšava uspavljivanje i doprinosi dubokom, obnavljajućem snu.

Podrška u borbi protiv sezonskih promena raspoloženja

Promene sezona mogu znatno uticati na naše mentalno zdravlje, posebno tokom prelaznih perioda kao što su proleće i jesen. Saruna Wellness & Spa centri nude utočište od sezonskih promena vremena i raspoloženja, nudeći toplinu vode i vazduha, koje prodiru duboko, revitalizujući telo i um i vraćajući organizmu osećaj stabilnosti i sigurnosti.

Redovnim posetama spa centrima poboljšava se fizičko zdravlje i otkriva novi nivo mentalne ravnoteže i unutrašnjeg mira. Dopustite da Saruna postane vaš lični saveznik u putovanju ka boljem fizičkom i mentalnom zdravlju i kompletnijem uživanju u životu.

Vaša Saruna

Pogledaj više

Wellness članarina (Skyline)

od 28,300.00 RSD

Pogledaj više

Spa day - vikend (Crowne Plaza)

od 2,500.00 RSD

Pogledaj više

Tretman za hidrataciju (Skyline)

7,600.00 RSD

Pogledaj više

Pioneer anti-age tretman (Skyline)

7,600.00 RSD

Blogovi iz iste kategorije

18. April, 2024

Pripremite se za leto u Saruna Wellness & Spa centrima

8. April, 2024

Kratak vodič za prvu posetu Saruna Wellness & Spa centrima