U periodu od 20.-26.07. na lokaciji Saruna Skyline će se obavljati godišnji servis bazena i spa zone / Masaže i Fitness studio će raditi od 08-20h

Benefiti za članove kluba

Kao člana Saruna Wellness porodice očekuju Vas i brojne pogodnosti:

Popusti na masaže i tretmane lica
Popust na personalne treninge
Brojne nedeljne promocije

Benefiti za članove kluba

Kao člana Saruna Wellness porodice očekuju Vas i brojne pogodnosti:

Popusti na masaže i tretmane lica
Popust na personalne treninge
Brojne nedeljne promocije

21. Maj, 2024

Saruna i moć prirode

U svetu gde su zdravlje i prirodnost postali imperativ, Saruna Wellness & Spa centri koriste moć prirode da donesu ne samo lepotu već i zdravlje svojim klijentima. Kroz upotrebu renomiranih organskih linija proizvoda kao što su Lakshmi i Thalion, Saruna nudi vrhunske tretmane koji neguju kožu prirodnim sastojcima bogatim hranljivim materijama. Svi tretmani dostupni u Saruna Wellness &Spa centrima su dizajnirani ne samo da poboljšaju izgled kože nakon tretmana, već i da unaprede njeno dugoročno zdravlje, čineći je zategnutom i podmlađenom.

 

Prirodni sastojci su odabir Saruna centara iz više razloga:

Sigurnost i blagost: Prirodni sastojci su obično manje agresivni od sintetičkih, čime se minimizira rizik od iritacija i alergijskih reakcija.

Efikasnost: Bogati vitamini, minerali i antioksidansi efikasno hrane kožu, pomažući joj da se regeneriše i ostane zdrava.

Održivost: Korišćenje proizvoda iz prirode doprinosi očuvanju okoliša, što je u skladu sa filozofijom Saruna centara o održivom poslovanju.

 

Lakshmi Organski Tretman Lica:

Dostupne su tri vrste tretmana: Vata ritual za suvu kožu, Pitta ritual za osetljivu kožu i Kapha ritual za masnu i problematičnu kožu.Svaki od ovih tretmana koristi specifične biljne ekstrakte i eterična ulja prilagođena različitim tipovima kože, obezbeđujući personalizovanu negu.

Pioneer Anti-Age Tretman:

Ovaj tretman pruža kompletno preoblikovanje kontura lica i popunjavanje bora, koristeći inovativne sastojke kao što su morski fileri i ekstrakt crne orhideje.

Floral Smoothie Tretman za Regeneraciju:

Energizuje kožu vitaminima iz svežeg voća, dajući joj sjaj i glatkoću sa smoothie teksturama.

Energetski Tretman za Muškarce:

Osmišljen da umanji umor i crvenilo, koristeći morski kiseonik i ulja ruzmarina, čempresa i crvenog grožđa.

Održavanje Kože između Tretmana

Za one koji žele da nastave negu kod kuće, Saruna Wellness & Spa nudi ekskluzivnu liniju proizvoda Lakshmi i Thalion dostupnu u našem shopu. Ovi proizvodi su idealni za održavanje rezultata spa tretmana i pružanje kontinuirane nege između poseta centru. Od hranljivih krema i seruma do revitalizirajućih maski za lice ali i telo, svaki proizvod je pažljivo odabran da podupire zdravlje vaše kože sa najvišim stepenom kvaliteta i efikasnosti.

Thalion, visokoeffektivni morski brend, nudi proizvode sa koncentracijom aktivnih supstanci od 9,1%, što je znatno iznad svetskog proseka. Thalionova Sun line linija je idealna za predstojece letnje mesece, obezbeđujući zaštitu i negu kože izložene suncu.

Lakshmi, sa svojom linijom proizvoda koji su 100% prirodni, kombinuje drevnu mudrost ajurvede, naturopatije i aromaterapije sa savremenim kozmetičkim dostignućima, nudeći široku paletu eko-organskih proizvoda koji nisu testirani na životinjama.

Posetite Saruna Wellness & Spa centre i prepustite se kvalitetnoj nezi koju pružaju naši stručnjaci, a u našem shopu izaberite proizvode koji će vašu kućnu rutinu nege kože podići na novi nivo. Vaša koža zaslužuje najbolje — pružite joj vrhunsku negu uz Saruna Wellness & Spa.

tretman lica za muskarce
Pogledaj više

Energetski tretman za muškarce (Crowne Plaza)

7,600.00 RSD

tretman lica
Pogledaj više

Floral smothie tretman za regeneraciju (Skyline)

7,600.00 RSD

Pogledaj više

Lakshmi organski tretmani lica (Skyline)

7,600.00 RSD

masaža lica, glave i dekoltea
Pogledaj više

Masaža lica, glave i dekoltea (Crowne Plaza)

od 3,400.00 RSD

Blogovi iz iste kategorije

12. Jul, 2024

Vatra i led

28. Jun, 2024

Kosa i spa