20% popusta na sve 6-mesečne članarine na obe lokacije | kupon kod: USKRS24

Benefiti za članove kluba

Kao člana Saruna Wellness porodice očekuju Vas i brojne pogodnosti:

Popusti na masaže i tretmane lica
Popust na personalne treninge
Brojne nedeljne promocije

Benefiti za članove kluba

Kao člana Saruna Wellness porodice očekuju Vas i brojne pogodnosti:

Popusti na masaže i tretmane lica
Popust na personalne treninge
Brojne nedeljne promocije

13. Mart, 2024

Prolećna Detoksikacija

Sa dolaskom toplijeg vremena, priroda se budi iz zimskog mirovanja, donoseći sa sobom obnovu i rast. Ovo doba godine simbolizuje novi početak, inspirišući nas da osvežimo svoje telo i um.

Upravo spa centri pružaju idealnu priliku za prolećno čišćenje organizma, koristeći moć spa tretmana za detoksikaciju i revitalizaciju.

Značaj Detoksikacije za Zdravlje:

Detoksikacija je proces eliminacije toksina iz tela, ključan za održavanje zdravlja i dobrobiti. Toksini, koji mogu proizlaziti iz okoline, hrane i stresa, mogu opteretiti naš sistem i dovesti do niza zdravstvenih problema. Proleće, kao vreme obnove, savršen je trenutak za detoksikaciju, koristeći prirodne metode za čišćenje tela i umirenje uma.

Spa Tretmani za Detoksikaciju:

Saruna Spa and Wellness centari nude raznovrsne tretmane dizajnirane da podrže proces detoksikacije, kombinujući drevne tradicije i savremene tehnike.

  1. Hidroterapija: Koristeći snagu vode, hidroterapija stimuliše cirkulaciju i pomaže u prirodnom procesu detoksikacije. Topla voda otvara pore, omogućavajući telu da izbaci toksine, dok hladna voda zatvara pore, revitalizirajući kožu.
  2. Masaže: Specijalizovane masaže, poput limfne drenaže, ciljaju na limfni sistem, ključan za eliminaciju toksina iz tela. Masaže poboljšavaju cirkulaciju i podstiču relaksaciju, pomažući telu da se oslobodi nakupljenih toksina.
  3. Saune i parna kupatila: Izlaganje visokim temperaturama pomaže telu da se znoji, što predstavlja jedan od prirodnih načina eliminacije toksina. Saune i parna kupatila takođe omogućavaju duboku relaksaciju, smanjujući stres koji može doprineti akumulaciji toksina.
  4. Tretmani lica: Inovativni tretmani lica prilagođeni su specifičnim potrebama i izuzetno su važni tokom prelaznih perioda, kao što je dolazak proleća, kada koža može postati posebno suva i dehidrirana. Tretman za Hidrataciju, gde napredni hidratantni kompleksi intenzivno vlaže kožu, povećavajući njenu elastičnost i glatkoću. Ovaj tretman ne samo da pruža trenutnu olakšicu i mekoću, već i obnavlja prirodnu barijeru kože, štiteći je od spoljnih uticaja i podstičući njen prirodni proces detoksikacije. Takođe, u Saruna spa centrima dostupan je i Energetski tretman za muškarce koji je dizajniran da se suoči sa specifičnim izazovima muške kože, koristeći dubinsko čišćenje i energetsku masažu lica za stimulaciju cirkulacije. Pomaže u eliminaciji toksina, revitalizaciji kože i borbi protiv slobodnih radikala, ostavljajući kožu jačom i otpornijom.

Saruna Spa and Wellness centari vam omogućavaju da uskladite svoj proces unutrašnjeg čišćenja sa obnovom koju priroda doživljava. Naši spa tretmani ne samo da čiste telo od toksina, već i obnavljaju duh, pripremajući vas za sve što nova sezona donosi.

Vaša Saruna

Pogledaj više

Wellness članarina (Skyline)

od 28,300.00 RSD

Pogledaj više

Spa day - vikend (Crowne Plaza)

od 2,500.00 RSD

Pogledaj više

Tretman za hidrataciju (Skyline)

7,600.00 RSD

Pogledaj više

Pioneer anti-age tretman (Skyline)

7,600.00 RSD

Blogovi iz iste kategorije

18. April, 2024

Pripremite se za leto u Saruna Wellness & Spa centrima

8. April, 2024

Kratak vodič za prvu posetu Saruna Wellness & Spa centrima