Benefiti za članove kluba

Kao člana Saruna Wellness porodice očekuju Vas i brojne pogodnosti:

Popusti na masaže i tretmane lica
Popust na personalne treninge
Brojne nedeljne promocije

18. April, 2024

Pripremite se za leto u Saruna Wellness & Spa centrima

U Saruna Wellness & Spa centrima, posebno smo posvećeni poboljšanju vašeg zdravlja i izgleda kroz pažljivo odabrane masaže i tretmane koji ne samo da pomažu u procesu mršavljenja i zatezanja kože, već i pružaju duboki osećaj relaksacije i revitalizacije.

Benefiti masaža, poput anticelulit masaže i limfne drenaže, su višestruki. Ove masaže pomažu u eliminaciji toksina iz tela, ali i stimulišu limfni sistem, poboljšavaju cirkulaciju i pomažu u smanjenju vidljivosti celulita, čineći kožu glatkom i zategnutom.

Anticelulit masaža posebno cilja nakupljene masti koje uzrokuju celulit, dok limfna drenaža poboljšava protok limfe, što rezultira smanjenjem otoka i podstiče detoksikaciju tela. Ovi tretmani pomažu kako pri smanjenju telesne mase, tako i u poboljšanju opšteg stanja kože i zdravlja.

Saruna Wellness & Spa centri ovog proleća izdvajaju dva ekskluzivna paketa, pažljivo osmišljena kako bi vaša linija i koža bili savršeni tokom predstojeće letnje sezone:

Anticelulit paket

Ovaj paket se sastoji od 10 anticelulit masaža u trajanju od 45 minuta. Anticelulit masaža predstavlja efikasan način otklanjanja celulita, poboljšava cirkulaciju tretirane regije i podstiče bolji protok limfe. Podiže se tonus i zateže koža. Najbolji efekat se postiže ako se tretmani rade u serijama. Najbolji rezultati postižu se redovnim tretmanima koji vašu kožu čine glatkom i čvrstom, pripremajući vas da zablistate tokom letnjih dana.

Paket za mršavljenje

Kombinujući anticelulit masažu sa specijalnom organskom Lakshmi maskom za mršavljenje, koja se takođe nanosi u vidu bandažera za noge, ovaj tretman je pravo remek-delo za sve koji teže ka smanjenju telesne težine i oblikovanju tela. Kofein, organski ekstrakt divljeg kestena, piskavica, i ekstrakt ploda biljke Longan (zmajevo oko), čine ovaj tretman izuzetno efikasnim u borbi protiv neželjenih masnih naslaga i celulita.

Na kraju, želimo da vas obradujemo posebnom ponudom – uz anticelulit paket, kao i uz paket za mršavljenje, jedan tretman dobijate potpuno besplatno!

Pridružite nam se u Saruna Wellness & Spa centrima i dozvolite nam da vas vodimo na putovanje ka boljem zdravlju, lepšem izgledu, i ultimativnom osećaju zadovoljstva koji dolazi iznutra.

Vaša Saruna

Pogledaj više

Anticelulit paket + 1 tretman gratis! (Crowne Plaza)

37,800.00 RSD

Pogledaj više

Anticelulit paket + 1 tretman gratis! (Skyline)

37,800.00 RSD

Pogledaj više

Paket za mršavljenje + 1 tretman gratis (Crowne Plaza)

42,300.00 RSD

Pogledaj više

Paket za mršavljenje + 1 tretman gratis! (Skyline)

42,300.00 RSD

Blogovi iz iste kategorije

14. Maj, 2024

Termoregulacija i značaj saune tokom leta

9. Maj, 2024

Limfna drenaža