U periodu od 20.-26.07. na lokaciji Saruna Skyline će se obavljati godišnji servis bazena i spa zone / Masaže i Fitness studio će raditi od 08-20h

Benefiti za članove kluba

Kao člana Saruna Wellness porodice očekuju Vas i brojne pogodnosti:

Popusti na masaže i tretmane lica
Popust na personalne treninge
Brojne nedeljne promocije

Benefiti za članove kluba

Kao člana Saruna Wellness porodice očekuju Vas i brojne pogodnosti:

Popusti na masaže i tretmane lica
Popust na personalne treninge
Brojne nedeljne promocije

21. Jun, 2024

Piling i eksfolijacija

U svetu nege kože, piling i eksfolijacija igraju ključnu ulogu u održavanju glatke i zdrave kože. Ovi tretmani ne samo da uklanjaju mrtve ćelije sa površine kože, već i omogućavaju dublje prodiranje hidratantnih i hranljivih sastojaka iz drugih tretmana i proizvoda za negu kože.

 

Šta je piling?

Piling je proces kojim se uklanjaju mrtve ćelije sa površine kože. Postoje dve glavne vrste pilinga: mehanički i hemijski. Mehanički piling koristi abrazivne materijale poput šećera, soli ili specijalnih četkica za fizičko uklanjanje mrtvih ćelija, dok hemijski piling koristi kiseline kao što su alfa-hidroksi kiseline (AHA) i beta-hidroksi kiseline (BHA) za rastvaranje veza između mrtvih ćelija.

Zašto je piling važan?

  • Uklanjanje mrtvih

  • elija: Piling uklanja mrtve ćelije koje mogu začepiti pore i uzrokovati akne i druge kožne probleme.

  • Poboljšanje teksture kože: Redovan piling čini kožu glatkom i mekšom na dodir.

  • Posvetljivanje kože: Eksfolijacija pomaže u uklanjanju tamnih mrlja i hiperpigmentacije, otkrivajući svetliju i ujednačeniju kožu.

  • Povećanje apsorpcije proizvoda: Nakon pilinga, koža je spremna da bolje apsorbuje hidratantne kreme i serume, čime se poboljšava njihova efikasnost.

  • Poboljšanje cirkulacije: Mehanički piling masira kožu, što može poboljšati cirkulaciju i doneti više kiseonika i hranljivih materija u površinske slojeve kože.

Kako pravilno izvršiti piling?

  • Izaberite pravi proizvod: Odaberite piling koji odgovara vašem tipu kože. Ako imate osetljivu kožu, odlučite se za blagi piling.

  • Nanesite piling nežno: Nežno masirajte piling u kožu kružnim pokretima, izbegavajući preterano trljanje koje može iritirati kožu.

  • Redovno koristite piling: Za većinu tipova kože, piling dva puta nedeljno je idealan. Međutim, za osetljivu kožu, jednom nedeljno je dovoljno.

Piling u Saruna Wellness & Spa centrima

U Saruna Wellness & Spa centrima, nudimo širok spektar piling tretmana koji su osmišljeni da zadovolje sve potrebe vaše kože. Naši stručnjaci koriste samo najbolje proizvode i tehnike kako bi vaša koža bila glatka, blistava i zdrava.

Poseban paket u Saruna Wellness & Spa centrima – LETNJE PRIPREME

Trenutno, u našim centrima spremili smo ekskluzivan paket za vas koji vam omogućava celodnevno uživanje u svim sadržajima Wellness centra, masažu po vašem izboru u trajanju od 45 minuta i piling celog tela po specijalnim cenama.

Ne propustite priliku da osvežite svoje telo i kožu uz vrhunske tretmane po neverovatnim cenama. Rezervišite svoj termin već danas i priuštite sebi luksuzan tretman koji zaslužujete.

Vaša Saruna

Pogledaj više

Dnevna karta (radni dan) + masaža + piling (Skyline)

9,900.00 RSD

Pogledaj više

VELVET SKIN (Crowne Plaza)

od 9,900.00 RSD

Pogledaj više

Detoks tretman za stopala (Skyline)

od 3,300.00 RSD

Pogledaj više

STRESS RELIEF (Crowne Plaza)

od 12,000.00 RSD

Blogovi iz iste kategorije

12. Jul, 2024

Vatra i led

28. Jun, 2024

Kosa i spa