Benefiti za članove kluba

Kao člana Saruna Wellness porodice očekuju Vas i brojne pogodnosti:

Popusti na masaže i tretmane lica
Popust na personalne treninge
Brojne nedeljne promocije

8. April, 2024

Kratak vodič za prvu posetu Saruna Wellness & Spa centrima

Ako planirate svoju prvu posetu Saruna Wellness & Spa centrima, možda se pitate šta možete očekivati i kako da se pripremite za to iskustvo. Ovaj vodič je kreiran kako bi vam pomogao da maksimalno iskoristite svoju prvu posetu, obezbeđujući da ona bude što opuštenija i ugodnija.

Šta možete očekivati:

 • Saruna centri nude širok spektar tretmana, uključujući masaže, tretmane lica, hidroterapiju, saune, parna kupatila, i još mnogo toga. Proučite ponudu pre dolaska kako biste imali ideju šta vas zanima.
 • Pri ulasku će vas dočekati ljubazno i profesionalno osoblje Saruna Wellness & Spa centara, koje je tu da odgovori na sva vaša pitanja i pomogne vam da se osećate udobno.
 • Saruna centri su dizajnirani da budu oaze mira. Očekujte tišinu, smirujuću muziku i ambijent koji promoviše opuštanje.

Kako se pripremiti:

 1. Unapred rezervišite tretmane – Preporučuje se da rezervišete svoje tretmane unapred kako biste osigurali dostupnost i izbegli moguće gužve ili nedostupnost pojedinih tretmana.
 2. Dođite malo ranije – Dolazak 15 – 20 minuta ranije može vam pomoći da se opustite, obavite formalnosti prijave i upoznate se sa prostorijama.
 3. Obavestite osoblje o svojim potrebama – Ako imate bilo kakve zdravstvene probleme ili preferencije u pogledu tretmana, važno je da to podelite sa osobljem pre početka tretmana.
 4. Šta poneti – U Saruna Wellness & Spa centrima obezbeđeni su vam ogrtači, higijenski proizvodi i peškiri. Međutim, potrebno je poneti svoj kupaći kostim, a preporuka je da ponesete i papuče koje ćete koristiti tokom boravka. Takođe, možda ćete želeti da ponesete i lične higijenske proizvode.
 5. Isključite mobilne telefone – Za potpuno opuštajuće iskustvo, preporučuje se da isključite mobilne telefone i druge uređaje koji mogu da ometaju vas i druge goste.

Nakon posete:

Važno je piti dosta vode nakon tretmana, posebno ako ste koristili saunu ili parno kupatilo, kako biste hidrirali svoje telo. Dajte sebi vremena da uživate u opuštenom stanju posle tretmana i potrudite se da izbegnete zakazivanje stresnih aktivnosti odmah nakon posete spa centru.

Dodatni saveti:

 • Konsultacija sa terapeutom: Pre početka bilo kog tretmana, korisno je imati kratku konsultaciju sa terapeutom ili osobljem Saruna centra.
 • Razumevanje spa etikete: Uputiti se o spa pravilima ponašanja kako bi vaša poseta buila što prijatnija.
 • Prilagodite iskustvo svojim potrebama: Nemojte se ustručavati da prilagodite svoje spa iskustvo vašim ličnim preferencijama.

Poseta spa centru može biti izuzetno korisna za vaše fizičko i mentalno zdravlje. Saruna Wellness & Spa centri su posvećeni pružanju nezaboravnog iskustva svakom gostu, počev od prve posete.

Nadamo se da će vam ovaj vodič pomoći da se pripremite za vašu spa avanturu i da ćete u potpunosti uživati u blagodatima koje spa tretmani nude. Dobrodošli u Saruna Wellness i Spa centre – vaš beg u svet relaksacije i obnove.

Vaša Saruna

Pogledaj više

Wellness članarina (Skyline)

od 28,300.00 RSD

Pogledaj više

Spa day - vikend (Crowne Plaza)

od 2,500.00 RSD

Pogledaj više

Tretman za hidrataciju (Skyline)

7,600.00 RSD

Pogledaj više

Pioneer anti-age tretman (Skyline)

7,600.00 RSD

Blogovi iz iste kategorije

14. Maj, 2024

Termoregulacija i značaj saune tokom leta

9. Maj, 2024

Limfna drenaža