U periodu od 20.-26.07. na lokaciji Saruna Skyline će se obavljati godišnji servis bazena i spa zone / Masaže i Fitness studio će raditi od 08-20h

Benefiti za članove kluba

Kao člana Saruna Wellness porodice očekuju Vas i brojne pogodnosti:

Popusti na masaže i tretmane lica
Popust na personalne treninge
Brojne nedeljne promocije

Benefiti za članove kluba

Kao člana Saruna Wellness porodice očekuju Vas i brojne pogodnosti:

Popusti na masaže i tretmane lica
Popust na personalne treninge
Brojne nedeljne promocije

28. Jun, 2024

Kosa i spa

Uživanje u spa i wellness centrima može imati izuzetan efekat na vaše telo i um, ali važno je ne zaboraviti na negu kose tokom ovih poseta. Evo nekoliko saveta kako da sačuvate kosu zdravom i sjajnom dok se opuštate u Saruna Wellness & Spa centrima.

 

Priprema pre dolaska

Hidratacija kose: Pre nego što se uputite u spa, nanesite hranljivu masku ili ulje na kosu. Ovo će pomoći da vaša kosa zadrži vlagu i bude zaštićena od isušivanja usled toplote saune ili bazena.

Pletenice ili punđe: Skupljanje kose u pletenice ili punđu može pomoći da je zaštitite od oštećenja i zapetljavanja tokom vašeg boravka.

Tokom boravka u spa centru

Kapa za plivanje: Kada koristite bazen, nosite kapu za plivanje kako biste zaštitili kosu od hlora ili drugih hemikalija koje se koriste za održavanje bazena.

Izbegavajte preterano izlaganje toploti: Iako uživate u saunama, pokušajte da ne provodite previše vremena u ekstremnim temperaturama, jer to može dodatno isušiti kosu. Napravite pauze između boravka u sauni i pružite kosi priliku da se oporavi.

Koristite blage šampone i regeneratore: Nakon korišćenja bazena ili saune, temeljno operite kosu blagim šamponom kako biste uklonili sve ostatke hlora ili drugih hemikalija. Nanesite hidratantni regenerator kako biste obnovili vlagu u kosi.

Posle spa tretmana

Dubinska hidratacija: Nakon posete spa centru, nanesite masku za dubinsku hidrataciju kako biste obnovili kosu. Ovo je posebno važno ako ste koristili saune ili bazen.

Izbegavajte alate za stilizovanje: Dajte kosi pauzu od feniranja, peglanja ili uvijanja barem dan ili dva nakon posete spa centru. Dozvolite kosi da se prirodno osuši i oporavi.

Redovna nega: Redovno posećivanje spa centra može imati pozitivne efekte na vaše opšte zdravlje i blagostanje, ali ne zaboravite da je pravilna i redovna nega kose ključna za održavanje njenog zdravlja i sjaja.

Uživajte u svojim spa tretmanima, znajući da vaša kosa ostaje zdrava i negovana. Pratite ove savete i prepustite se opuštanju i revitalizaciji koje vam Saruna Wellness & Spa centri pružaju.

Vaša Saruna

Pogledaj više

Dnevna karta (radni dan) + masaža + piling (Skyline)

9,900.00 RSD

Pogledaj više

VELVET SKIN (Crowne Plaza)

od 9,900.00 RSD

Pogledaj više

Detoks tretman za stopala (Skyline)

od 3,300.00 RSD

Pogledaj više

STRESS RELIEF (Crowne Plaza)

od 12,000.00 RSD

Blogovi iz iste kategorije

12. Jul, 2024

Vatra i led

21. Jun, 2024

Piling i eksfolijacija