20% popusta na sve 6-mesečne članarine na obe lokacije | kupon kod: USKRS24

Benefiti za članove kluba

Kao člana Saruna Wellness porodice očekuju Vas i brojne pogodnosti:

Popusti na masaže i tretmane lica
Popust na personalne treninge
Brojne nedeljne promocije

Benefiti za članove kluba

Kao člana Saruna Wellness porodice očekuju Vas i brojne pogodnosti:

Popusti na masaže i tretmane lica
Popust na personalne treninge
Brojne nedeljne promocije

26. Mart, 2024

Joga i meditacija u spa okruženju

Spa centri nude utočište od svakodnevnog stresa, dok integracija joge i meditacije u spa okruženje, pruža jedinstvenu priliku za duboku relaksaciju i obnovu. Ova sinergija okruženja i drevnih praksi za opuštanje otvara vrata blagostanja, pomažući pojedincima da uspostave vezu između uma, tela i duha.

Saruna holistički pristup blagostanju

Joga i meditacija su vekovima priznate metode za unapređenje mentalnog, fizičkog i emocionalnog zdravlja. Kombinovanjem ovih praksi sa boravkom u spa centru ili spa tretmanima neguje se i harmonizuje svaki aspekt tela i uma.

Prednosti integracije joge i meditacije u spa okruženju:

  • Potpuna relaksacija: Mir i tišina spa centra pružaju savršen ambijent za meditaciju i jogu, omogućavajući vam da dostignete dublje stanje opuštenosti i povežete se sa svojim unutrašnjim ja.
  • Poboljšana fleksibilnost: Toplotni tretmani dostupni u spa centru, kao što su saune i parna kupatila, mogu pomoći u opuštanju mišića i povećanju fleksibilnosti, čineći vašu jogu efikasnijom. Joga asane (poze) su dizajnirane da povećaju fleksibilnost, izgradnju mišićne snage, i poboljšaju držanje tela. Kada se praktikuju u spa okruženju, gde se vazduh i prostorija mogu prilagoditi za optimalnu udobnost i efikasnost, efekti joge na fizičko zdravlje mogu biti znatno pojačani.
  • Duboka detoksikacija: Spa tretmani poput masaža, hidroterapije i saune, u kombinaciji sa jogom i meditacijom, mogu dovesti do duboke relaksacije tela i uma. Ova kombinovana praksa može pomoći u smanjenju fizičke napetosti i promovisanju dubokog opuštanja, što je ključno za regeneraciju i obnovu.
  • Mentalna bistrina i fokus: Meditacija i tehnike disanja pomažu u smanjenju nivoa stresa i anksioznosti, bistreći um i unapređujući koncentraciju. Spa okruženje, sa svojom mirnom i opuštajućom atmosferom, dodatno podstiče stanje mira u organizmu i lakše ulaženje u stanje meditacije i fokusa.
  • Emocionalno Oslobađanje: Redovnom praksom joge i meditacije u spa okruženju možete postići emocionalnu ravnotežu, osloboditi se stresa i negativnih emocija.

U Saruna Wellness & Spa centrima, svaki aspekt vašeg iskustva je pažljivo osmišljen da podrži vaše putovanje ka blagostanju. Povezivanje joge i meditacije sa spa tretmanima otvara novu dimenziju u negovanju tela i uma, pružajući kompletno isceljenje i obnovu.

Vaša Saruna

Pogledaj više

Wellness članarina (Skyline)

od 28,300.00 RSD

Pogledaj više

Spa day - vikend (Crowne Plaza)

od 2,500.00 RSD

Pogledaj više

Tretman za hidrataciju (Skyline)

7,600.00 RSD

Pogledaj više

Pioneer anti-age tretman (Skyline)

7,600.00 RSD

Blogovi iz iste kategorije

18. April, 2024

Pripremite se za leto u Saruna Wellness & Spa centrima

8. April, 2024

Kratak vodič za prvu posetu Saruna Wellness & Spa centrima