20% popusta na sve 6-mesečne članarine na obe lokacije | kupon kod: USKRS24

Benefiti za članove kluba

Kao člana Saruna Wellness porodice očekuju Vas i brojne pogodnosti:

Popusti na masaže i tretmane lica
Popust na personalne treninge
Brojne nedeljne promocije

Benefiti za članove kluba

Kao člana Saruna Wellness porodice očekuju Vas i brojne pogodnosti:

Popusti na masaže i tretmane lica
Popust na personalne treninge
Brojne nedeljne promocije

13. Februar, 2024

Saruna Spa Centar: Gde ljubav i opuštanje postaju jedno

U srcu svake snažne veze leži sposobnost deljenja nezaboravnih trenutaka sa voljenom osobom. U Saruna spa centrima, verujemo da je zajedničko iskustvo opuštanja ne samo divan način da se provede vreme sa partnerom, već i ključna komponenta u izgradnji dublje, intimnije veze. Zato smo posvećeni stvaranju ambijenta u kojem spajamo ljubav i opuštanje, nudeći parovima priliku da zajedno istražuju blagodeti naših spa centara.

Zašto deliti spa iskustvo sa voljenom osobom?

Zajednički boravak u spa centru predstavlja deteljenje intimnog prostora opuštanja i prepuštanja, koje može značajno ojačati vezu. U užurbanom svetu, gde vreme često izmiče, odvojiti trenutke za zajedničko opuštanje znači pružiti sebi i svom partneru dragocen dar prisutnosti. To je prilika da se obnovi i produbi emocionalna povezanost, kroz vreme izdvojeno samo za vas dvoje, daleko od svakodnevnih obaveza i stresa.

Posebna draž masaža u paru

Masaža u paru je jedno od najemotivnijih iskustava za parove, koje nudi posebnu priliku da se opustite i povežete na jedinstven način. Ležeći jedno pored drugog, partneri doživljavaju blagodeti opuštajuće masaže, dok istovremeno osjećaju prisutnost i blizinu voljene osobe. To je trenutak kada se vreme usporava, a fokus je isključivo na međusobnoj bliskosti i dobrobiti, dok sa masaže oboje izlazite revitalizovani i u istom stanju duha. Masaža za parove ne samo da opušta telo, već i jača emocionalnu povezanost, pružajući parovima zajedničko iskustvo koje će dugo pamtiti i često ponavljati.

Saruna Spa Centar: Gde ljubav i opuštanje postaju jedno

Kako spa iskustva jačaju veze?

Parovi koji zajedno provode vreme u opuštajućim i fizičkim aktivnostima poput onih u spa centru često imaju kvalitetnije i bolje veze. Zajednička iskustva, poput masaža, saune ili plivanja, pomažu u smanjenju stresa i podstiču komunikaciju i međusobno razumevanje. Deljenje trenutaka u vodi je mnogim istraživanjima dokazano kao lekovito za parove koji imaju probleme u komunikaciji. Osim toga, iskustvo zajedničkog opuštanja može poslužiti kao podsetnik na važnost izdvajanja vremena za negovanje veze.

U Saruna Spa i Wellness centrima, naša misija je da pružimo parovima ne samo luksuzne tretmane i vrhunsko opuštanje, već i da stvorimo prostor za ljubav i razumevanje. Pozivamo vas da sa svojom voljenom osobom doživite spa iskustvo, koje će vašu vezu učiniti jačom, dubljom i ispunjenijom.

Prepustite se čarima zajedničkog opuštanja.

Ovog DANA ZALJUBLJENIH  Saruna Vam poklanja 10% popusta na:

Kupon kod: LOVE2024

Pogledaj više

Wellness članarina (Skyline)

od 28,300.00 RSD

Pogledaj više

Spa day - vikend (Crowne Plaza)

od 2,500.00 RSD

Pogledaj više

Masaža himalajskim solima (Crowne Plaza)

od 6,800.00 RSD

Pogledaj više

Paket dnevnih karata (Skyline)

55,000.00 RSD

Blogovi iz iste kategorije

18. April, 2024

Pripremite se za leto u Saruna Wellness & Spa centrima

8. April, 2024

Kratak vodič za prvu posetu Saruna Wellness & Spa centrima