30% popusta na sve godišnje Skyline članarine | primenite kupon kod: SUMMERGIFT

Benefiti za članove kluba

Kao člana Saruna Wellness porodice očekuju Vas i brojne pogodnosti:

Popusti na masaže i tretmane lica
Popust na personalne treninge
Brojne nedeljne promocije

Benefiti za članove kluba

Kao člana Saruna Wellness porodice očekuju Vas i brojne pogodnosti:

Popusti na masaže i tretmane lica
Popust na personalne treninge
Brojne nedeljne promocije

28. Maj, 2024

Blagodeti aromaterapije

Jedan od najprijatnijih i najefikasnijih načina za postizanje ravnoteže uma i tela je aromaterapija. Korišćenje eteričnih ulja u masaži i različitim tretmanima ima moć da poboljša vaše raspoloženje, smanji stres i unapredi vaše opšte zdravlje. U Saruna Wellness & Spa centrima, aromaterapija zauzima posebno mesto, pružajući klijentima priliku da dožive blagodeti prirodnih mirisa kroz pažljivo osmišljene tretmane.

 

Šta je aromaterapija?

Aromaterapija je holistički tretman koji koristi prirodne biljne ekstrakte, odnosno eterična ulja, za unapređenje zdravlja i blagostanja. Ova ulja se dobijaju iz različitih delova biljaka i imaju jedinstvena svojstva koja mogu pomoći u rešavanju specifičnih problema, od stresa i anksioznosti do bolova u mišićima i problema sa kožom.

Kako mirisi utiču na raspoloženje i zdravlje?

Mirisi imaju moćan uticaj na naš mozak i telo. Kada udišemo miris eteričnog ulja, molekuli putuju kroz nos do mozga, gde stimulišu limbički sistem – deo mozga odgovoran za emocije, ponašanje i dugoročne uspomene. Ova stimulacija može imati različite efekte, od opuštanja i smanjenja stresa do poboljšanja raspoloženja i povećanja energije.

Aromaterapijska masaža u Saruna Wellness & Spa

Jedan od najpopularnijih tretmana u našim centrima je aromaterapijska masaža. Ova masaža koristi sinergiju 100% organskih eteričnih ulja brenda Lakshmi. Sinergije snage, vitalnosti, detoksa, harmonije i imuniteta su pažljivo pripremljene kako bi rešavale ciljane probleme. Aromaterapijska masaža deluje blagotvorno na kožu, zglobove, mišiće i cirkulaciju, dok istovremeno smanjuje efekte stresa, opušta i podiže raspoloženje.

Masaža aromatičnim svećama

Još jedan poseban tretman koji nudimo je masaža aromatičnim svećama. Prirodne sveće se tope u raskošni masažni vosak koji greje i opušta vaše telo. Prijatne arome sveća dodatno opuštaju vaš um, stvarajući celokupno iskustvo duboke relaksacije i uživanja.

Masaža toplim buterom

Ova topla masaža celog tela koristi aromatične butere koji se tope pod dejstvom toplote u posebnim difuzerima. Buter se pretvara u raskošno ulje bogato Vitaminom E koje hidrira i neguje vašu kožu, pružajući vam luksuzno iskustvo opuštanja.

Piling za parno kupatilo

Kombinacija morske soli, cvetova lavande i eteričnih ulja ruzmarina i bora pružiće pravo osveženje i svilenkast osećaj na koži koja je dubinski čista i nahranjena. Ovaj piling je savršen dodatak vašem spa iskustvu, pomažući u uklanjanju mrtvih ćelija kože i podsticanju cirkulacije.

Aromaterapija je moćan alat za poboljšanje vašeg fizičkog i mentalnog zdravlja. U Saruna Wellness & Spa centrima, koristimo najbolje od prirode kako bi vam pružili osećaj mira, harmonije i obnove. Bilo da se odlučite za aromaterapijsku masažu, masažu aromatičnim svećama ili masažu toplim buterom, sigurni smo da ćete osetiti duboku relaksaciju i poboljšanje opšteg stanja.

Posetite Saruna Wellness & Spa centre i otkrijte kako mirisi mogu transformisati vaše raspoloženje i zdravlje. Prepustite se veštim rukama naših terapeuta i uživajte u blagodatima aromaterapije.

Vaša Saruna

aromaterapijska masaža
Pogledaj više

Aromaterapijska masaža (Skyline)

od 5,500.00 RSD

masaža aromatičnim svećama
Pogledaj više

Masaža aromatičnim svećama (Crowne Plaza)

od 6,600.00 RSD

Pogledaj više

Masaža toplim buterom (Skyline)

od 6,600.00 RSD