Team Building / Event

Danas svaka jaka kompanija u svetu redovno organizuje tim bildinge za svoje zaposlene. Iako je do pre desetak godina na našim prostorima bio potpuno nepoznat termin, tim bilding postaje sve popularniji medju jakim kompanijama.

Timbilding se koristi kao sredstvo uspostavljanja i razvoja osećaja za saradnju među kolegama, za razvijanje osećaja pripadnosti kompaniji, kao i međusobnog poverenja među svim zaposlenima nezavisno od pozicije na kojoj rade.

Doslovan prevod engleske reči “team building” bio bi „stvaranje tima“, a najkraće rečeno objašnjava se kao skup edukativno-rekreativnih ili zabavno-rekreativnih aktivnosti kojima je cilj stvaranje tima ili osnaživanje i poboljšanje medjuljudskih odnosa u postojećem kako bi se dosegli zajednički ciljevi.

To se često radi pomoću incentive programa, avanturističkih putovanja, ili igara, koje mogu biti igre uspostavljanja poverenja, razvijanje timskog duha, podizanje adrenalina, i još mnoge druge igre na otvorenom, ali isto tako mogu biti i igre na zatvorenom, kao što su: aktivnosti na bazenima, wellness aktivnosti, večernje aktivnosti…

Ukoliko želite da sebi i svojim zaposlenima priuštite nešto posebno, nešto čega će se sećati, a da vaš tim bude još jači i složniji Wellness Saruna vam nudi razne vrste team buildinga.

teambuilding
trka

Saruna takođe organizuje razne vrste dogadjaja poput devojačkih i momačkih večeri, proslava godišnjica . Za sve vaše posebne prilike budite slobodni da nas kontaktirate.