Fitness na Adi

Fitness centar Oaza Ada je moderno opremljena teretana, sa spravama brendova Life Fitness i Technogym kao i terasa za vezbanje na otvorenom.

Naši iskusni treneri pomoćiće Vam da zamisao svog zdravlja i tela pretočite u stvarnost, kroz individualne programe koji se sprovode u ovom klubu.  

Svaki lep dan možete iskoristiti za vežbanje u prirodi okruženi šumom i svežim vazduhom. Poznato je da jedan trening u prirodi po svojim blagodetima zamenjuje tri treninga u zatvorenom prostoru. Vežbanje sa našim trenerima na otvorenom budi optimizam i jača volju, a izlaganje prijatnim sunčevim zracima podstiče sintezu vitamina D i deluje umirujuće na organizam. 

Proverite zašto smo najbolji, pozovite nas i zakažite trening na Adi Ciganliji!

T: +381 11 355 15 59

M: +381 60 335 87 77

Kako bismo izasli u susret svim vašim potrebama, kreirali smo nekoliko vrsta individualnih treninga.  

1. Kružni trening je odličan metod treninga usmeren na sve grupe mišića, kojim se za relativno kratko vreme redukuje suvišna telesna masa, dobija na snazi i izdržljivosti.

2. Oudoor trening pograzumeva kombinaciju kružnog treninga sa elementima kondicionih priprema, a sve to u prirodi na svežem vazduhu.

3. Priprema za maraton podrazumeva trčanje oko jezera na Adi u grupi ili individualno. Podrazumeva korekciju tehnike trčanja, usavršavanje tehnike trčanja, stabilizacija i vežbe izdržljivosti u teretani.

4. Trening snage obuhvata trening tegovima sa visokim intenzitetom i optimalnim brojem ponavljanja. Cilj je da dovesti misice u fazu hipertrofije (povećanje poprečnog preseka mišica, tj. rast mišica)

5. Korektivne vežbe se odnose na oporavak od povreda, postoprativni period i prevencija od povreda ili da se izbegne operacija. 

6. Kondiciona priprema sportista podrazumeva podizanje kondicije na veći nivo, podizanje ili obaranje trenutne forme u zavisnosti od takmičarskog perioda.

ZA VIŠE INFORMACIJA POZOVITE NAS, ILI POPUNITE FORMULAR SA DESNE STRANE

T: +381 11 355 15 59

M: +381 60 335 87 77