Ada

Sarunin Wellness centar Ada Oaza nalazi se na jednoj od najlepših beogradskih lokacija – Adi Ciganliji. Oaza u srcu grada, pored reke i savskog jezera, pružiće Vam komfor, privatnost i toplu atmosferu poput izleta van grada. Bilo da ste vežbač ili rekreativac, priroda, šetnja i vožnja bicikla može biti savršen uvod u posetu klubu koji će upotpuniti Vaš dnevni ritual.

U našem wellness klubu, površine 700 m², možemo Vam ponuditi fitnes & spa sadržaje.

U fitnes zoni kluba je moderno opremljena teretana, sa spravama brendova Life Fitness i Technogym. Posebno bi istakli deo fitnes zone,  terasu za vežbanje na otvorenom. Naši iskusni treneri će Vam pomoći da zamisao svog zdravlja i tela pretočite u stvarnost, kroz individualne programe koji se sprovode u ovom klubu. Predstojeći period godine je izuzetno interesantan i pogodan  za vežbanje u prirodi. Poznato je da jedan trening u prirodi po svojim blagodetima zamenjuje tri treninga u zatvorenom prostoru. Vežbanje sa našim trenerima na otvorenom  budi optimizam i jača volju, a izlaganje prijatnim sunčevim zracima podstiče sintezu vitamina D, deluje umirujuće na organizam.

Nakon završenog treninga opuštanje možete nastaviti u Spa zoni. Vašem telu prijaće korišćenje  relaks bazena, sa slanom vodom temperature do 30°C, sa džetom za plivanje u mestu i hidromasažerima. Dodatno opuštanje i detoks tela možete postići korišćenjem  finske saune, infrared saune, parnog (tursko) kupatila, tepidarijuma.

Vrhunski fizioterapeuti u klubu su tu da Vam pruže dodatnu negu koje Vaše telo zaslužuje – bilo da Vam je potrebno da se opustite i oslobodite stresa ili rešite problem bolnih leđa i upala mišića. Kvalitetna kozmetika koju koristimo uliva sigurnost da će tretmani tela i lica za koje se odlučite dati potpun efekat na vašoj koži. Posebno su popularne duo masaže za parove koji česti gosti u našem klubu.

GALERIJA

LOKACIJA

KONTAKT

IME I PREZIME / YOUR NAME (required)

EMAIL ADRESA / YOUR EMAIL (required)

VAŠA PORUKA / YOUR MESSAGE

DETALJI

Ostale informacije

 • icon

  TELEFON

  +381 11 355 15 59

 • icon

  MOBILNI TELEFON

  +381 60 335 87 77

 • icon

  EMAIL

  ada@saruna.rs

 • icon

  ADRESA

  Ada Ciganlija 5, Belgrade, Serbia

Brošuru za Wellness & Spa Centar Saruna “Oaza” Ada možete preuzeti klikom ovde.