Patronažne masaže

Hvala na ukazanom poverenju i želji da brigu o Vašem zdravlju podelite sa nama, koji svakodnevno tragamo za boljim metodama koje će Vam pomoći da doživite wellness i unapredite sopstveno zdravlje. Mi smo na tom putu Vaša podrška.

Relax masaža

relaks

Relax masaza wellness centra Saruna predstavlja izuzetno prijatnu vrstu masaže koja ima blagotvorno dejstvo za ljudski organizam. Izvodi se blagim i sporim raznovrsnim masažnim pokretima u prijatnom ambijentu uz opuštajuće arome eeričnih ulja za što veći stepen relaksacije i restauracije energetskog balansa.

Odaberite vreme trajanja masaže:

Deep Tissue masaža

deep-t-massage

Deep Tissue masaža predstavlja  specifičnu tehniku medicinsko-sportske masaže koja se fokusira na dublje slojeve mišića. Njen cilj je oporavake dubljih slojeva mišića, tetiva i veznog tkiva.

Odaberite vreme trajanja masaže:

Terapeutska masaža

Deep tissue

Terapeutska masaža je specifična masaža koja se primenjuje u cilju uklanjanja bola i napetosti mišića u odredjenom delu tela. To je spoj više manuelnih tehnika koje se primenjuju u zavisnosti od problema koje treba ublažiti ili otkloniti, zbog čega se terapeutski ciljevi definišu zajedno izmedju terapeuta i klijenta.

Odaberite vreme trajanja masaže:

Sportska masaža

[:sr]Sportska masaža[:en]Sports massage[:ru]SPORTIVNЫЙ MASSAŽ[:]

Sportska masaza je tip masaže koja se preporučuje kako profesionalnim sportistima tako I rekreativcima kojima je telo izlozeno većim naporima. Cilj sportske masaže je da se što brže I efikasnije otkloni sve štetne I neželjene posledice koje nastaju usled većeg psihofizičkog napora.

Odaberite vreme trajanja masaže:

Masaža za parove

duo

Masaža za dvoje ili duo masaža je vrlo primamljiva usluga u Vašem wellness centru Saruna. Namenjema je svima koji žele da provedu kvalitetno vreme zajedno. Dva različita terapeuta masiraju dvoje ljudi u isto vreme i u istoj prostoriji. To mogu biti muž i žena, momak i devojka, istopolni partneri, majka i ćerka, dva prijatelja, itd.

Kraljevska masaža

[:sr]Saruna kraljevska masaža[:en]Royal massage[:ru]KOROLEVSKIЙ MASSAŽ[:sk]ROYAL MASSAGE[:]

Kraljevska masaža ili masaža sa četiri ruke je specijalni doživljaj gde dva terapeuta izvode masažu zajedno, sinhronizovanim pokretima kako bi ugođaj klijentu bio potpun. Cilj ove masaže je da istovremeno leva i desna strana tela dožive balans protoka limfe.