Know-How / franšiza

Ukoliko imate resurse, prostor, osoblje, a želite da vaš budući ili sadašnji klub odmah počne da posluje u sistemu renomiranog i prepoznatog brenda Saruna Wellness, obratite nam se za franšizno poslovanje!

Naš stručni tim će kod vas postaviti standarde po kojima posluju naši klubovi, upoznati vas sa načinima rada, odnosa sa klijentima, unutrašnjom prodajom, pravilnicima i procedurama koje se aktivno primenjuju kod nas. Obučićemo vaš stručni kadar i menadžment i postaviti nivo koji će vas uvrstiti u deo Saruna porodice.

Kontaktirajte nas i zakazaćemo sastanak na kom ćete saznati imate li sve što je potrebno da postanete jedna od naših kuća.

    Niste zadovoljni učinkom koji vaš klub postiže? Niste sigurni u svoje standarde i procedure?

    Imate resurse i osoblje, klub i klijente, fali vam samo obuka i znanje u Wellness industriji kako biste imali željenu klijentelu i pružali joj vrhunsku uslugu koju ćete naplatiti na najbolji način?

    Obratite nam se, zakažite sastanak i saznajte kako poslovati u ovom svetu. Pružićemo vam sve potrebne obuke vašeg stručnog kadra i menadžmenta i podeliti sa vama svoje iskustvo, profesionalizam i procedure koje primenjujemo i sami, a koji nas održavaju u samom vrhu ovog sektora u našoj zemlji.

    how-450x330